Despre CCR

CCR, cu sediul în Bucureşti, este filiala companie germane CCR Logistics Systems AG, specializată în managemntul sistemelor de gestionare ale deşeurilor. CCR organizează, ca partener extern pentru industrie şi comerţ, sisteme de colectare, valorificare şi reciclare ale deşeurilor utilizând procese logistice la nivel naţional/european şi un sistem computerizat central de raportare şi facturare (CCR NET). Ca filială a societăţii germane, CCR REBAT RO S.R.L. beneficiază şi participă la schimbul de cunoştinţe şi de experienţă din cadrul grupului de companii RLG din care face parte.

Reverse Logistics Group (RLG) este specialist în sisteme logistice de colectare-reciclare. Filialele şi societăţile grupului sunt lideri în domeniul sistemelor de gestionare a deşeurilor de diferite tipuri (DEEE, baterii &acumulatori, ambalaje s.a) în Europa şi SUA. Competenţele cheie ale grupului sunt servicii complete de logistică (colectare, transport, reciclare), raportare şi facturare în sistem computerizat. Peste 2.000 de clienţi din industrie şi comerţ au externalizat aceste servicii către grupul RLG. Printre cele mai importante societăţi care formează portofoliul RLG de clienţi se numără: BMW, Brother, Canon, Coop, Deutsche Bahn, Erdinger, Fresenius Kabi, Holsten, InBev, OSRAM, Porsche, Red Bull, Toyota, Volkswagen, Warsteiner şi Weser Gold.

Reprezentanţa naţională CCR din Germania este cea mai mare filială a grupului RLG şi are sediul împreună cu Holding-ul   CCR Logistics Systems AG în Dornach/München.  Activitatea la nivel european este supervizată din Germania şi este astfel asigurată fiabilitatea şi implementarea unor soluţii verificate pe parcursul activităţii desfăşurate în domeniul gestionării deşeurilor. 

Pentru mai multe informații despre CCR, vizitați site-ul >